School of Ice: Kerstbûches en ijsbombes

Met een knipoog naar de eindejaarsfeesten!
  • icon Voorjaar 2025
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Hou me op de hoogte
  • icon Voorjaar 2025
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend

Introductie

Heerlijke en gewaagde combinaties in najaar ijs gebak.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Ijsbereiders, bakkers, patissiers

Voorkennis

Je volgde de opleiding bakker of ijsbereider, of bent aan de slag in de sector.

Methodologie

Dit is een workshop, gelieve gepaste kledij en klein materiaal mee te nemen (klopper, spatel, ...).

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

  • berekenen en uitbalanceren van ijsrecepten
  • bereiden van ijs, sorbets, mousses en vullingen voor ijstaarten
  • rationele afwerkingen
  • nieuwe trends
  • gewaagde smaakcombinaties

Bijkomende info

Alimento-korting

Alimento zorgt voor elke werknemer in PC 118 of PC 220 voor een tegemoetkoming. Om de Alimento-korting aan te vragen, dien je én je werkgever én Syntra West te contacteren. Je werkgever betaalt eerst het inschrijvingsgeld aan Syntra. Je werkgever contacteert Alimento om dit inschrijvingsgeld terug te krijgen.

Meer info via: https://www.alimento.be/nl/bakkers/pagina/opleidingen-bij-cvo-of-syntra

Opgelet: Alimento komt niet tussen in de kosten voor cursussen of grondstoffen.

Wil je meer weten?

FotoChantal Debusseré
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Cursusbegeleider

Chantal Debusseré

Stel je vraag

Ook interessant voor jou

De docent neemt je bij de hand en leert je dieetijs en alternatieve ijsbereidingen maken.
  • icon 393,25 incl. BTW
  • icon Meerdere startdata vanaf 23-04-2024
  • icon Brugge
  • icon 5 sessie(s)
  • KMO-portefeuille
Leer om de bereidingswijze van consumptie-ijs op een ambachtelijke, efficiënte en vaktechnische manier toe te passen.
  • icon Nog niet gekend
  • icon Voorjaar 2025
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend