Vegan voor chefs
Als restauranthouder kan jij hét verschil maken.- Meerdere startdata vanaf 08-02-2024
- Brugge
- 5 sessie(s)
- 477,95 incl. BTW
- nieuw
Introductie
Heerlijk, volwaardig en plantaardig koken, hoe doet je dat?
Als restauranthouder kan jij het verschil maken voor mensen met bepaalde voedselintoleranties. Je hebt het vast al gemerkt: steeds meer mensen kampen met intoleranties en allergieën. Daarnaast neemt de vraag naar vegan gerechten toe. Een volwaardige plantaardige (=vegan) maaltijd is ook veel meer dan groenten alleen!
Tijdens deze lessenreeks leer je welke groepen ingrediënten nodig zijn om een gevarieerde, volwaardige vegan lunch te bereiden. We beginnen telkens met een deel theoretische uitleg om daarna in de praktijk aan de slag te gaan. Na drie lessen ben je in staat om een volwaardig, plantaardige menu samen te stellen! Altijd met biologische producten en zoveel mogelijk streekgebonden.
Wat kent men na het volgen van deze opleiding?
In dit traject leer alles om een heerlijke, vegan menu samen te stellen. Concreet leer je:
•Welke verschillende groepen voeding nodig zijn om een
volwaardige vegan maaltijd samen te stellen
•Een plantaardige maaltijd samenstellen met seizoensproducten
•Koken rekening houdend met voedselintoleranties & allergenen
Elke week krijg je de receptenbundel mee naar huis.
Voor wie is deze opleiding bestemd?
Deze opleiding richt zich tot restauranthouders, chef-koks.
Voorkennis
Je hebt basiskennis in de keuken.
Toelatingsvoorwaarden
Er zijn geen specifieke toelatingsvoorwaarden.
Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?
Onderwerpen die aan bod komen tijdens de 5 sessies:
oBasisingrediënten
oNiet toegelaten ingrediënten
oHoe bouw je een volwaardige plantaardige maaltijd op
oGezond plantaardig versus ongezond plantaardig
oExtra praktijksessie in combinatie met gezond glutenvrij
Locaties en data
Campus Brugge
Bekijk lesdata€ 477,95 incl. BTW
Planning
do (08/02/2024) | 18:30 - 21:30 |
do (22/02/2024) | 18:30 - 21:30 |
do (29/02/2024) | 18:30 - 21:30 |
do (07/03/2024) | 18:30 - 21:30 |
do (14/03/2024) | 18:30 - 21:30 |
Duur
do 08-02-2024 t.e.m. do 14-03-2024ADRES
- Syntra West Brugge
- Spoorwegstraat 14
- 8200 Brugge Bekijk op Google Maps
Wil je meer weten?
Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?
Contacteer onze Productmanager
Melanie Van Ryckeghem