• KMO-portefeuille
  • Opleidingscheques

Wil je graag professioneel aan de slag met chocolade? Kies dan voor een opleiding Chocolatier. Je leert grond- en hulpstoffen omzetten naar diverse heerlijke chocoladeproducten. Word een expert in chocolade en confiserie in twee of zelfs één jaar tijd.

  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Ontdek de zoete kunst van confiserie: Schrijf je snel in voor onze opleiding en bewerk suiker tot heerlijke lekkernijen.
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • KMO-portefeuille
  • Opleidingscheques
Ontwikkel ambachtelijke vaardigheden en kennis met onze opleiding en word een professionele chocolatier!
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
Duik in de kunst van chocolade-ambacht: 'From Bean to Bar'. Voor gepassioneerde chocolatiers die streven naar perfectie.
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
In de opleiding chocolatier duaal leert men chocoladeproducten (pralines, chocoladestukken, koekjes, ...) bereiden, verwerken, afwerken, bewaren en verpakken volgens de voorsc
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
  • icon Nog niet gekend
10 van 11 resultaten toon volgend resultaat